e-city
English version Αρχική Σελίδα Ειδήσεις Εκδηλώσεις Nightlife Ξενοδοχεία & Ταξίδια Κινιματογράφοι Θέατρα Cinema Σχολές & Φροντιστήρια Αγορά Σπόρ & Χόμπυ

  Αναζήτηση
 
Aλλες πόλεις
Η περιοχή
Λήμνος

Τοπικά ΠροϊόνταΔιαδρομές

ΕκδηλώσειςΧρήσ.Τηλέφωνα
Υπηρεσίες
Νοσοκομεία
Φαρμακεία
Κάντε τις καταχωρήσεις
σας on-line
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ
PC.COM
Στενός Νικόλαος
Μούδρος Λήμνος 81401
τηλ-fax : 22540 71620
Αρχική Σελίδα > ΕπικαιρότηταΕλένη Αντωνιάδου

  e-city: Θεωρείσαι μία κυρία στο χώρο του πενταγράμμου, που ερμηνεύει μεγάλα ονόματα που άφησαν εποχή στο ελληνικό τραγούδι. Έχεις μία χαρισματική φωνή, που μάλιστα την επαινούν και πολλοί συνάδελφοι σου. Πως σε κάνει να αισθάνεσαι?
  Ε.Α: Αισθάνομαι πολύ μεγάλο δέος όταν ερμηνεύω τραγούδια τόσο μεγάλων καλλιτεχνών και συνθετών που έχουν αφήσει ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και συνεχίζουν να αφήνουν, αφού ο κόσμος ακούει ακόμα τα τραγούδια τους και τους αγαπάει.
  e-city: Πιστεύεις ότι όσοι βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, είναι κάτι σαν διάττοντες αστέρες? Δηλαδή κάνουν κάποια επιτυχία, μένουν για λίγο στην επικαιρότητα όπως το ζητά το star system ή οι διαφημιστικές εταιρίες και μετά φθίνουν? Ή απλά δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι ερμηνευτές για να στηρίξουν αυτά τα τραγούδια?
  Ε.Α: Η διαφήμιση σήμερα κάνει θαύματα. Μπορεί να καταφέρει να κάνει έναν απλό, ασήμαντο, ατάλαντο άνθρωπο, σε ένα ιδιαίτερα γνωστό και σπουδαίο μπροστά σε όλο τον κόσμο. Στο χέρι του βέβαια είναι, αν θα μείνει εκεί ψηλά ή θα πέσει πολύ γρήγορα. Έχουμε δει περιπτώσεις ανθρώπων που είτε από ψώνιο, είτε από αγάπη για τη μουσική, να παραμένουν και να γίνονται καλύτεροι. Άλλωστε δεν αρκεί να είσαι καλός ερμηνευτής και να έχεις ταλέντο, παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο.
  e-city: Εσύ πάντως, παρά το γεγονός ότι σε κράτησε η Αθήνα, έχεις αυτή την προσωπικότητα της Πάρος.
  Ε.Α: Ήμουν και είμαι τοπικίστρια. Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως η Αθήνα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις κάποια πράγματα περισσότερα στη συγκεκριμένη δουλειά. Οι περισσότερες δισκογραφικές εταιρίες, τα τηλεοπτικά κανάλια, η προβολή γενικότερα, βρίσκεται στην πρωτεύουσα.
  e-city: Πως έτυχε λοιπόν να κατέβεις στην Αθήνα?
  Ε.Α: Έγινε μια πρόταση από την δισκογραφική μου εταιρία και έτυχε να δουλέψω στο Ποσειδώνιο με τον Πασχάλη Τερζή και τον Βασίλη Καρρά.
  e-city: Στα μαγαζιά που έχουμε την ευκαιρία να σ’ακούμε, ερμηνεύεις καταπληκτικά όλα τα ήδη των τραγουδιών. Μπορεί κάποιος καλλιτέχνης να επιλέξει τι θα τραγουδήσει?
  Ε.Α: Στις δισκογραφικές μου δουλειές, επιλέγεται κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής. Στα κέντρα όμως που εμφανίζομαι, έχω φτάσει στα άκρα, αφού έχει τύχει να τραγουδήσω από heavy metal, μέχρι ρεμπέτικα. Το είδος όμως που με αντιπροσωπεύει, είναι το ελαφρολαικό.
  e-city: Ο κόσμος σε είχε ταυτίσει απόλυτα με την Τζένη Βάνου, αφού κατάφερες να ερμηνεύσεις καταπληκτικά τα τραγούδια της.
  Ε.Α: Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πάρα πολύ η φωνή της κ. Βάνου και ήταν ευτυχία να δοκιμάσω να τραγουδήσω τα τραγούδια της.
  e-city: Έτυχε ποτέ να σ’ακούσει να ερμηνεύεις τα τραγούδια της?
  Ε.Α: Ναι, και απ’ότι μου είπε, ήταν πολύ ικανοποιημένη. Και μάλιστα αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ, είναι όταν κάποτε τραγουδούσα στο Ποσειδώνιο και ήρθε στα καμαρίνια ο γιος της κ. Βάνου να με συγχαρεί. Μου είχε πει λοιπόν, ¨Τόσα χρόνια άκουγα την μητέρα μου να τραγουδάει και τώρα και τώρα άκουσα τα ίδια τραγούδια από σένα, εξίσου και καλά και ανατρίχιασα¨. Συγκινήθηκα πάρα πολύ βέβαια, ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση.
  e-city: Έχουμε παρατηρήσει ότι δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις. Αντίθετα, αργείς να κάνεις δισκογραφικές δουλειές, είναι όμως πολύ επιλεγμένες. Όπως και η τελευταία σου δουλειά, με τίτλο «Θα μ’αγαπάς».
  Ε.Α: Δεν είναι δική μου επιλογή ο λόγος που άργησα τη δισκογραφική δουλειά, αφού άλλαξα εταιρία. Παρ’όλα αυτά, δεν θέλω οι δουλειές μου να γίνονται γρήγορα, θέλω να επιλέγω η ίδια τα τραγούδια μου, για να μπορούν να μ’αντιπροσωπεύουν. Όσον αφορά μάλιστα το καινούργιο μου album, έχει γίνει με πολύ αγάπη, αποτελείται από λαϊκά και ερωτικά τραγούδια και κυκλοφορεί από την Victory Music.
  e-city: Οι Θεσσαλονικείς, έχουν ταμπεραμέντο στο ν’ακούν μουσική και να διασκεδάζουν, συμβαίνει το ίδιο και με τους Αθηναίους?
  Ε.Α: Στην Αθήνα οι αποστάσεις είναι πολύ μεγάλες. Ο κόσμος καθημερινά τρέχει, έχει περισσότερο άγχος και δεν έχει τόση ενέργεια για να διασκεδάσει το βράδυ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θέλει κιόλας, αφού όλοι ψάχνουν την ευκαιρία να έρθουν στην Πάρο για να ξενυχτήσουν!
  e-city: Δώσε μας λίγο την ατμόσφαιρα από το μαγαζί που εμφανίζεσαι στη Πάρο.
  Ε.Α: Μόνο το όνομα Γιώργος Τσαλίκης, νομίζω ότι τα λέει όλα! Αυτό το παιδί είναι γεμάτο υπερδιέγερση. Καταφέρνει να μας ξεσηκώνει όλους, ακόμα και όταν είμαστε down..Όπως θα καταλάβατε λοιπόν, είμαι στην Πολιτεία στην περιοχή Αεροδρομίου, παρέα με τον Γιώργο Τσαλίκη και τους ΟΝΕ, καθώς και τον Δημήτρη Μαχά και διασκεδάζουμε πάρα πολύ!