e-city
English version Αρχική Σελίδα Ειδήσεις Εκδηλώσεις Nightlife Ξενοδοχεία & Ταξίδια Κινιματογράφοι Θέατρα Cinema Σχολές & Φροντιστήρια Αγορά Σπόρ & Χόμπυ

  Αναζήτηση
 
Aλλες πόλεις
Η περιοχή
Λήμνος

Τοπικά ΠροϊόνταΔιαδρομές

ΕκδηλώσειςΧρήσ.Τηλέφωνα
Υπηρεσίες
Νοσοκομεία
Φαρμακεία
Κάντε τις καταχωρήσεις
σας on-line
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ
PC.COM
Στενός Νικόλαος
Μούδρος Λήμνος 81401
τηλ-fax : 22540 71620
Αρχική Σελίδα > ΕπικαιρότηταΝΙΚΟΣ ΓΕΡΑΛΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΑΛΗΣ

 
Νέο μουτράκι στο χώρο της δισκογραφίας, μεγάλη πείρα όμως στις νυχτερινές πίστες. Ένας ευαίσθητος αλήτης, που ήρθε για να σας κατακτήσει…
 
 
e-city: Δώσε μου ένα γρήγορο βιογραφικό σου για να σε γνωρίσουμε καλύτερα
Ν.Γ: Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γλυφάδα πριν από 28 χρόνια. Μεγάλο όνειρο φυσικά, ήταν να τραγουδήσω. Έτσι λοιπόν, ξεκίνησα το τραγούδι μετά τον στρατό, όταν άρχισα να δουλεύω στο πλάι του θείου μου που είναι μουσικός.
 
e-city: Είσαι ένα νέο παιδί και παρ’όλα αυτά έχεις καταφέρει αρκετά μέχρι τώρα. Τόσο με μια πολύ καλή δισκογραφική δουλειά, όσο και με τις συνεργασίες σου. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τις εμφανίσεις σου στην πίστα, στα νυχτερινά μαγαζιά. Τι τραγούδια σου αρέσει να ερμηνεύεις?
Ν.Γ: Θεωρώ ότι είμαι ένας ελαφρολαικός τραγουδιστής, γι’αυτό άλλωστε και αυτά είναι τα τραγούδια που επιλέγω. Από τα παιδικά μου χρόνια, τα ακούσματα μου λόγω της οικογένειας μου, ήταν γύρω από την λαϊκή μουσική. Όσο για το αν έχω καταφέρει κάτι , νομίζω ότι όλα αυτά δεν θα συνέβαιναν, αν δεν είχα στο πλάι μου ανθρώπους να με στηρίξουν.
 
e-city: Ξεκινάς λοιπόν την δισκογραφική σου πορεία με ένα CD single και μέσα σε λίγους μήνες έρχεται και το ολοκληρωμένο album, με τίτλο ¨Ευαίσθητος αλήτης¨. Τι θα ακούσουμε στην πρώτη σου ολοκληρωμένη δουλειά?
Ν.Γ: Επιτέλους, έφτασε η στιγμή να δώσω στον κόσμο να ακούσει κάτι από μένα. Έχω την εντύπωση ότι μου ταιριάζει και ο τίτλος, γιατί σαν καρκινάκι είμαι ευαίσθητος αλλά και το περιεχόμενο. Χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί μέσα από αυτή τη δουλειά -στην Victory Music- κατάφερα να αγαπήσω όλα τα τραγούδια, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο, αφού το κάθε ένα μου προκαλεί ένα διαφορετικό συναίσθημα. Άλλωστε την παραγωγή του CD την έκανε ο Πάνος Φαλάρας και το όνομα του και μόνο, είναι εγγύηση.. Το album αποτελείται από 11 ολοκαίνουργια τραγούδια των Τ. Μπουγά, Β. Κελαιδή, Π. Καπίρη σε στίχους του Π. Φαλάρα, αλλά και μία διασκευή του ¨Άσωτου παιδιού¨ των Γ. Κόρου και Χ. Χατζάκη.
 
e-city: Μέσα στην πρώτη σου δουλειά, υπάρχει και ένα δικό σου τραγούδι. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γράφεις για πρώτη φορά, αφού δείγμα από τις μουσικές σου ικανότητες έχουμε ακούσει στην τελευταία δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Τσαλίκη. Πως ξεκίνησε η συνεργασία σας?
Ν.Γ: Όταν τραγουδούσαμε μαζί στην Αθήνα στο Romeo, ένα βράδυ πέρασε έξω από το καμαρίνι και με άκουσε να παίζω με την κιθάρα ένα δικό μου τραγούδι. Του άρεσε και έτσι ξεκίνησα κι εγώ την δισκογραφία. Έτσι λοιπόν συμπληρώθηκε στο CD του και κάτι δικό μου, το ¨Είμαι κομμάτια¨.  Ο Γιώργης (!!), με βοήθησε πάρα πολύ, καθώς  και πολλούς ακόμα τραγουδιστές, όπως την Μαριάντα Πιερίδη, τον Γιώργο Γιαννιά και τώρα την Ελένη Αντωνιάδου. Είναι ένα πολύ καλό παιδί και τον ευχαριστώ πολύ.
 
e-city: Ποιες άλλες συνεργασίες θυμάσαι ευχάριστα?
Ν.Γ: Εκτός από το Romeo που περάσαμε καταπληκτικά, ήταν πολύ ωραία στη Πάρο στο Ρόδον με τον Ανδρέα Στάμο, τον Χρήστο Ανδρουλάκη, τον Παύλο Παούνη και τον Πάρη και στις Μούσες με τον Χρήστο Πάζη. Πολύ ωραία περάσαμε  βέβαια και με τον Νίκο Κουρκούλη στην Μύκονο.
 
e-city: Έχεις μετανιώσει που επέλεξες το συγκεκριμένο επάγγελμα?
Ν.Γ: Ήταν κάτι που ήθελα πάντα να κάνω. Η μεγαλύτερη επιτυχία, είναι να καταφέρει κάποιος να κάνει το αγαπημένο του χόμπι κάποια στιγμή επάγγελμα. Εγώ το κατάφερα και χαίρομαι ιδιαίτερα. Μου αρέσει να βλέπω τον κόσμο να διασκεδάζει με τα τραγούδια μου και να χορεύει στην πίστα. Σίγουρα, αυτό που μου λείπει πολύ, είναι οι στιγμές που θα μπορούσα να περάσω με την οικογένεια μου σε κάποιες γιορτές , κάτι που τις περισσότερες φορές λόγω του ωραρίου της δουλειά μας είναι δύσκολο.
 
  e-city: Που εμφανίζεσαι τώρα?
  Ν.Γ: Τώρα το καλοκαίρι, είμαι στην Πάτρα σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί -των επιχειρηματιών που έχουν το Romeo στην Αθήνα-, το VOLCANO. Το πρόγραμμα είναι πολύ πλούσιο, ο κόσμος διασκεδάζει και φυσικά σ’αυτό βοηθάει και η καλή νεανική ομάδα μας, που αποτελείται από τον Γιάννη Στάθη, τον Δημήτρη Ράπτη, την Έλενα Οικονόμου, τον Νίκο Μανιάτη, την Ντίνα Χρονά, την Κλάρα και την Ζακλίν. Σας περιμένουμε!!!….